سیلو کردن علوفه های گوناگون برای تامین خوراک دام ، اکنون به صورت رایج ترین شیوه برای نگهداری علوفه در دامداری ها در آمده است . در پی بهبود در دامداری های صنعتی کشورمان در شهرهای بزرگ و شیوه نگهداری علوفه در سیلو در مقابل استفاده یا عدم استفاده از آن و یا حتی اغلب نداشتن کوچکترین اطلاعی در این باره در روستاها و مناطق دور افتاده، با تحول و دگرگونی چشمگیری همراه بوده است . به کارگیری شبوه بسته بندی سیلاژ ، به دامداران این امکان را داده است ، که نیاز گاوها و گوسفندان را برای تولید بالاتر ، آسانتر و سریع تر برآورده نمایند. علوفه ها ( ذرت علوفه ای و یونجه ) رطوبت نسبتا بالایی دارند که آنها را در برابر میکروبهای هوازی و بی هوازی ، آسیب پذیر می سازد. هرگاه روند دگرگونی های شیمیایی درون علوفه سیلو شده را به طبیعت واگذار کنیم ، امکان اتلاف ماده خشک ، فساد و کپک زدگی سیلاژ پیش می آید. نقش اساسی سیلاژ بسته بندی شده در تهیه سیلاژ ، کنترل روند تخمیر و پیشگیری از این ضایعات و گرفتاری هاست.
سیلاژ بسته بندی شده راهی است به سوی تامین ، بهبود تخمیر ، حفظ ماده خشک ، پیشگیری از فساد ، درجه هضم بالاتر و سرانجام تولید بالاتر شیر ، گوشت و بهبود باروری .